Är fortfarande i mellanstadiet, och då menar jag inte skolmässigt. Mellan grejer. Börjar snart. Kan låtsas som om det är dumt att dra igång nåt nytt, men har samtidigt kanske lite för lite att göra egentligen? Många tveksamheter i den meningen. Klart det är så. Skulle kunna hinna med mer jobb men känner. mig. lat. Tänker att jag börjar ju snart. Tänker att jag ska få fortsätta fylla tid med sånt jag velat göra tidigare, men velat. Inte fått gjort. Haft tid till. Kunnat bestämma mig för.

Har målat rummet som varit överblivet sen vi flyttade in. För sex år sen.

I sällskap av element på ständigt babblande högvarv på ett sätt som jag inte har upplevt sen samma inflytt. (Eller handlar det bara om att jag haft grejer att göra och inte hört dem?)

Ska köpa en mic.

OBS INTE FÖR ATT ANVÄNDA MED ELEMENTEN