Den här sidan finns till för att jag egentligen försöker hålla på med en annan grej, lite motvilligt. Jag vet inte alls hur man gör den grejen, eller ens om jag över huvud taget borde hålla på med den, men om det är nåt som jag vet hur man gör, så är det trams. Så det här är kanske att se som en snuttefilt? Ett tidsfördriv? Så kallat prokrastinerande? Ett ställe som ger mig anledning att kolla upp stavningen av prokrastinera. Kanske läsa ”5 knep för att sluta prokrastinera”, om det inte vore sån metaprokrastinering.

Var just ute med hunden och en annan hund kissade på mig.

Sen kollade jag in i kylskåpet för att se vad jag kan lura barn att äta för vegetariskt till middag idag (de har inget emot vegetariskt, de har bara nåt emot att äta mat generellt), slängde två mögliga sötpotatisar och plötsligt åt jag en skiva falukorv. Förstår noll av det här livet.